De vierde CD van Vinočanka.

 

Van 13 tot en met 15 juli is Vinočanka weer in de studio van Rajchman  in Dolni Bojanovice geweest voor opnamen. Tijdens deze 3 dagen is er hard gewerkt om 14 nummers op te nemen. Lange dagen, maar het resultaat is er naar volgens ons.

Begin augustus hebben de (uiteraard Tsjechische) zangers hun aandeel ingezongen. Op deze CD wordt de zang verzorgd door 'good old' Olina Francová en Pavel Jech en daarnaast door het in Tsjechie zeer bekende duo Sourozenci Batkovi. Zij hebben ook al eerder in Lochem aan een optreden van Vinočanka meegewerkt. 

De regie van de opname was in handen van AleŠ Podařil, de techniek werd verzorgd door Petr Prokop.

Op 25 oktober is de vierde cd 'Jeste Jednou' gepresenteerd in de Lochemse schouwburg, zie  de flyer . In een volle zaal hebben velen genoten van de muziek vanVinocanka, natuurlijk van de zang en ook de van de cymbaal, gespeeld door Zdenek Batkovi junior.

Volg de link voor de foto's van het concert en de presentatie in de schouwburg 

De foto's van de 'afterparty' in de foyer zijn via deze link te bekijken. Veel plezier ! (met dank aan Mary Klerkx)

De CD is uiteraard verkrijgbaar bij de muzikanten a € 12,50.

De liefhebbers die verder weg wonen, of niet in de gelegenheid zijn om een concert bij te wonen: Gertie Braakman stuurt deze met alle plezier per post naar u toe. De totale kosten zijn dan € 15, Gertie is bereikbaar via 0573-254567.

 

 

 

 

 

 

                                                                                

DaCapo