Derde CD van Vinočanka.

 

Op 14 november is in een volle zaal Bousema te Lochem de derde CD '15 LET' (15 jaar) van Vinočanka gepresenteerd. Speciaal voor deze presentatie had het zangtrio Olina Francová, Pavel Jech en Romana Svobodová de lange reis van Tsjechie naar Lochem ondernomen. Met hun Tsjechische zang hebben ze het publiek een geweldige middag bezorgd. Olina en Pavel hadden al eerder met Vinočanka gezongen, voor  Romana was het de eerste keer. Er was nog een vierde Tsjech meegekomen, namenlijk Petr Kadaňka, de leider van Dubňanka. Hij is trompettist en heeft enkele nummers meegespeeld. 

Op deze middag werd uiteraard de CD al volop verkocht. Ook waren er nog enkele verrassingen. Henk Vruggink (lustige Heinrich) kon zijn kwaliteiten als dirigent tonen. De muzikanten toonden zich na de pauze in nieuwe blouzen. Deze zijn speciaal voor Vinočanka in Tsjechie gemaakt.

Volg de link voor diverse foto's van de CD presentatie.

 

Zoals eerder gemeld is deze CD weer in de bekende studio van Rajchman  in Dolni Bojanovice opgenomen.Hieronder enkele foto's gemaakt tijdens de opnamen. Naast de muzikanten ziet u de geluidstechnici FrantiŠek Šimek en Petr Prokop in de regiekamer en voor de studio.

Kijk in het foto album of volg de link voor foto's van de CDopname.

 

                                                                                 

DaCapo